N I E U W S

Contributie

6 november 2023

In de Algemene Ledenvergadering van 18 november jl is besloten om de contributie vanaf 1 januari 2024 te verhogen met 5 euro.

Sensei Ron informeerden de leden over dat hij deze verhoging na jaren niet deze onvermijdelijk en met enige tegenzin wil doorvoeren. Samen dragen we de vereniging, samen dragen we de kosten voor de doorgevoerde verhogingen.

1 uur per week trainen (Vianen en/of Nieuwegein-Zuid)20 euro
2 uur per week trainen (Vianen en/of Nieuwegein-Zuid)35 euro
1 uur trainen en een katales per week (Vianen en/of Nieuwegein-Zuid)35 euro
2 uur trainen en een katales per week (Vianen en/of Nieuwegein-Zuid)45 euro

Woensdag 22 november, Dojo bezet, les in andere zaal

6 november 2023

Vanwege de Tweede Kamerverkiezingen die op woensdag 22 december plaatsvinden en waarbij locatie Helsdingen Sport en Cultuur inclusief de Dojo als stemlokaal wordt gebruikt, worden de lessen in een nader te bepalen zaal op de begane grond gegeven.

Ter plaatse wordt aangegeven waar Magatama traint. Zoek je ons anders even op? We zijn er wel!

Terug naar De Lotus in Nieuwegein-Zuid

3 november ’23

Vanaf volgende week vrijdag 10 november 2023 trainen we weer terug in de opgeknapte gymzaal van De Lotus in Nieuwegein-Zuid.

Tijdelijke andere locatie Nieuwegein

20 augustus ’23

De lessen in Nieuwegein die vrijdag 25 augustus en zaterdagochtend 26 augustus starten zullen plaatsvinden in de Willem Alexanderschool in de wijk Vreeswijk.

Het adres is Koninginnelaan 5 te Nieuwegein.

De Gemeente Nieuwegein heeft besloten om de Lotus te gaan verbouwen en uit te breiden en dat heeft gevolgen voor een aantal lokalen en de gymzaal. De directie van de Willem Alexanderschool verwacht dat wij op de andere locatie tot en met kerst zullen trainen. Het is een kleinere gymzaal dan wij gewend zijn en iedereen die niet meetraint kan in een lokaal op dezelfde verdieping wachten. 

Gefeliciteerd, Glenn!

14 juni ’22

Op 12 juni 2022 is Glenn Byron geslaagd voor de 3e Dan Kyokushin Karate. Gefeliciteerd, Glenn!

Glenn traint al ruim 40 jaar bij Ron en begon zijn trainingen na zijn diensttijd. Dit is het bewijs dat er Dan graadhouders witte banders zijn die NOOIT opgeven ;).